Noul concept de sănătate intimă feminină

20 februarie 2015 by

w

Noțiunea de ”anion” pare tehnică pentru unii, în timp ce alții nu au nicio problemă în a o interpreta. Poate ar fi mai accesibil să ne referim la ”Vitamina aerului” sau ”Elementul Longevității” căci astfel a mai fost denumit beneficul anion. De ce benefic? Pentru că toate lucrurile vii de pe acest Pământ sunt legate de ionii negativi/anioni. În condiții normale, moleculele aerului (atomii) sunt neutre. Datorită ionizării naturale (raze cosmice, raze ultraviolete, micro radiații, fulgere) unele molecule vor pierde unii electroni care gravitau în jurul nucleului iar acești electroni liberi cu încărcătură negativă se vor combina cu alte molecule neutre ale aerului, pe care le vor încărca negativ. Aceștia sunt ionii din aer, fără culoare sau miros dar cu o capacitate enormă de absorbție a microparticulelor din aer, îndepărtând praful și bacteriile. Iată motivul principal pentru care anionii au o importanță deosebită pentru sănătatea omului. Ei au o capacitate extraordinară de absorbție, pot să adune particulele de praf, bacteriile și virușii care sunt încărcați pozitiv și îi pot neutraliza.

De asemenea, anionii intră în celulele bacteriilor, distrugându-le. Mai mulți anioni în aer înseamnă mai puține bacterii, iar în momentul în care concentrația anionilor atinge un anumit nivel, numărul bacteriilor va fi redus la zero. Cât privește numărul anionilor pe centimetru cub, acesta diferă de la zonă la zonă: în orașe este de 40-50, deasupra zonei urbane de 100 până la 200, la câmpie între 700 și 1000, iar în văi chiar de peste 5000. Sănătatea noastră este influențată de numărul anionilor. Dacă aerul are un conținut ridicat de ioni pozitivi și prea puțini anioni, atunci omul poate să resimtă oboseală, amețeală, migrene, depresii, poate respira cu greutate, etc. Dar toată această simptomatologie poate fi înlăturată dacă aerul inspirat de noi ar conține 1200 anioni pe centimetru cub. De ce oamenii de la munte sunt mai sănătoși decât cei care-și duc traiul în zonele urbane? Categoric pentru că la munte aerul este bogat în anioni.
Care este legătura dintre sănătatea intimă feminică, absorbantele igienice și anionii?
Inovația Winalite: banda cu anioni și beneficiile sale
În ultimii ani, efectul pozitiv al anionilor în domeniul medical al îngrijirii sănătății a atras atenția în întreaga lume. După mai multe cercetări temeinice, Winalite International a reușit cu succes să realizeze cel mai sănătos absorbant, cu un conținut de înaltă TEHNOLOGIE astfel încât să poată fi patentat pe plan internațional.
Ce femeie nu și-ar dori de la un absorbant, pe lângă un grad ridicat de confort și protecție, să beneficieze și de un plus de sănătate? Se știe că în ultima vremea tot mai multe femei se confruntă cu probleme genitate cauzate de diferite bacterii. Banda anionică din absorbantul LalaMoon poate să emită 5800 anioni pe centimetru cub înpiedicând în mod efectiv viabilitatea și multiplicarea bacteriilor și virușilor care cauzează infecțiile vaginale. Aproape toate bolile inflamatorii ale aparatului genital feminin sunt PRODUSE de bacterii anaerobice. Când banda anionică din absorbantul LalaMoon emite, se produce o mare densitate de anioni.

De asemenea, o mare cantitate de oxigen ionizat care schimbă în mod fundamental mediul anaerobic, promovează transformarea enimică biologică și balansează aciditatea și alcalinitatea. În acelați timp, la o temperatură normală, banda anionică poate emite unde magnetice biologice de mărimi de la 4 la 14 micro și o rată a emisiei mai mare de 90% care este benefică pentru corpul uman, putând activa moleculele de apă din celule și să le facă să existe la un nivel de energie superior potrivit pentru sinteza enzimelor biologice. Acesta este un proces pur fizic de realizare a funcțiilor antibacteriale și deodorizante de îngrijire a sănătății femeii prin TEHNOLOGIE. Vestea bună este că acum toate femeile pot să beneficieze de… sănătate!
Absorbantele LalaMoon sunt o inovație revoluționară şi îmbunătăţită de protecție sanitară. Numai Winalite oferă absorbante cu putere mare de absorbţie a lichidului, efect anti-bacterian și este pe primul loc in industrie in ceea ce priveşte eficacitatea.
În momentul în care dorim să folosim un PRODUS este indicat să cunoaștem beneficiile pe care acesta ni le poate aduce. Așadar, absorbantele igienice LalaMoon au grijă de sănătatea femeilor.

Motive pentru care să folosim absorbantele LalaMoon

1. Îmbunătățirea metabolismului și a secreției interne.
2. Întărirea imunității.
3. Normalizarea tensiunii.
4. Distrugerea bacteriilor.
5. Reducerea inflamației.
6. Eliminarea mirosurilor neplăcute.
7. Înlăturarea oboselii.
8. Efectul profilactic și terapeutic în: dermatite, infecții, candidoze, mâncărimi, herpes, hemoroizi, fibrom, arsuri, infecții ale trompelor uterine, scurgeri excesive, dismenoree, migrene
Criterii – cheie pentru succes:
– Confortul: diferit faţă de suprafaţa de fibre chimice a absorbantelor normale, LalaMoon este fabricat din bumbac moale, subţire şi confortabil
– Permeabilitatea: baza absorbantului LalaMoon este permeabilă la aer, dar nu la apă. Astfel, nu permite multiplicarea bacteriilor şi a bolilor ginecologice
– Absorbţia apei: suprafaţa de bumbac poate absorbi de două ori mai mult lichid decât un absorbant natural si nu permite scurgerea laterală
– Sănătate: banda cu ioni negativi emite o densitate mare de ioni in timpul utilizării. Oxigenul eliberat poate suprima sursa majoră care provoacă boli ginecologice.
Sănătate și protecție în orice moment al zilei!
Femeile au nevoie de protecție în orice moment al zilei, nu doar în perioada de menstruație când se impune folosirea absorbantelor de zi și a celor de noapte. Așadar, absorbantele igienice LalaMoon vin în trei variante de mărime, pentru trei utilizări diferite dar care au același scop: de a oferi femeilor sănătatea binemeritată și protecția mult dorită. Absorbantele zilnice, cele de zi și cele de noapte au, pe lângă banda de anioni atât de benefică pentru sănătate, șapte straturi de protecție:
1. Suprafață de bumbac moale premium cu rol de dublă absorbție.
2. ”Căptușeala anionică” patentată exclusiv cu funcție antibacteriană și odorizantă printr-un proces pur fizic.
3. Îmbrăcăminte foarte moale de hârtie, anti-murdărie, pentru creșterea confortabilității și moliciunii.
4. Polimer puternic absorbant cu funcție de absorbție, pentru păstrarea suprafeței uscată și fără scurgeri.
5. Îmbrăcăminte foarte moale de hârtie, anti-murdărie, pentru creșterea confortabilității și moliciunii.
6. Strat final de transfer, cu rolul de a elimina umezeala și de a permite eliminarea rapidă a căldurii, păstrând senzația de prospețime.
7. Ușor de desfăcut, design anatomic al adezivului, conform cu ergonomia umană.

Voi reveni în articole ulterioare cu detalii despre aceste produse cu efect terapeutic. Până atunci te invit să accesezi pagina de facebook atașată acestui site

https://www.facebook.com/pages/Sănătatea-în-secolul-21/797008960357861?ref=hl

Cu drag,

Claudia Iacob

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>